Cursus pasta, ravioli, cannelloni en hun sauzen

verseravioliCursus pasta, ravioli, cannelloni en hun sauzen

Tijdens deze cursus wordt u bekend gemaakt met de verschillen soorten meel waarmee u verse pasta kunt maken.

U maakt blanke pasta en gekleurde pasta met prachtige zuivere sauzen. Wij werken uitsluitend met biologisch vlees, verse vis van de beste leveranciers en volgens de MSC norm gevangen en zoveel mogelijke met biologische groenten. Veel van de producten die wij gebruiken komen rechtstreeks uit Italië.

Aandachtspunten cursus pasta, ravioli, cannelloni en hun sauzen

De les start met een uitleg over de gerechten die we gaan maken. We gaan pasta’s  met verschillende smaken en in verschillende vormen maken. Daarbij maken we een aantal bijpassende sauzen. Iedere cursist maak alle soorten pasta , zodat u alle vaardigheden zelf leert. Tevens maken we er een verse salade bij.

Data en prijzen 2019  éénmalige open cursus pasta, ravioli, cannelloni en hun sauzen (18.30-22.00 uur)

Dag Datum Bedrag p.p.
vrijdag  18 januari € 49,50 Nog 10 Pltsn
donderdag  24 januari € 49,50 Nog 12 Pltsn
vrijdag  1 februari € 49,50 Nog 12 Pltsn
zaterdag  16 februari € 49,50 Nog 12 Pltsn
donderdag  21 februari € 49,50 Nog 12 Pltsn
zaterdag   9 maart € 49,50 Nog 12 Pltsn
donderdag  14 maart € 49,50 Nog 12 Pltsn
vrijdag  22 maart € 49,50 Nog 12 Pltsn

 

Voorwaarden en condities

  • Naast de cursus en het diner zijn bij de prijs inbegrepen::
    – Kraanwater in kannen.
    – Vers gebakken biologisch desembrood met verschillende smaken olijfolie en boter
    – Heerlijke Italiaanse koekjes bij de koffie of thee.
  • U mag een eigen schort meenemen of u kunt een schort huren tegen een vergoeding van € 3,50 p.p.
  • Een leuke In Bocca al Lupo schort aanschaffen kan ook voor € 12,50 p/st.
  • De prijzen zijn consumentenprijzen en inclusief diner, exclusief drankjes.
  • Op alle cursussen zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing. Deze vindt u onderaan de pagina.

 

Inschrijvingsprocedure

  • U kunt een email sturen naar nancy@boccalupo.nl of u telefonisch aanmelden via 06-41229313
  • Vermeld: naam, adres, postcode, telefoonnummer en e-mailadres
  • Vermeld: de datum van de cursus die u wenst te volgen.
  • Wij zenden u een boekingsbevestiging.
  • Vervolgens kunt het bedrag van de cursus overmaken aan:
  • In Bocca al Lupo, IBAN nummer NL73RABO011.04.56.521 bij de Rabobank  onder vermelding van het factuurnummer.
  • Nadat uw betaling is ontvangen bent u ingeschreven als cursist van deze cursus.
  • LET OP! Bij minimaal 10 personen zal de cursus doorgang vinden. Bij minder aanmeldingen kan de cursus verplaatst worden naar een andere datum.