Individuele Basis Kookworkshop VEGETARISCH koken met diner

Eenmalige kookworkshop Vegetarisch koken met diner 3-gangen

NIEUW BIJ In Bocca al Lupo  VEGETARISCH KOKEN

In Bocca al Lupo wil naast onze Italiaanse cursussen ook voorzien in  een gedegen onderbouwde Vegetarische kookcursus. Wij hebben hiervoor afspraken gemaakt met gecertificeerde professionals.

Wij zijn trots dat Astrid en Nicole deze cursus voor ons willen geven. Vanwege hun liefde voor koken, lekker eten, gezonde maaltijden, andere kookstijlen en om hier nog meer over te leren, hebben zij in 2017 de opleiding tot vegetarisch kok bij VIP Health & Nutrition in Haarlem afgerond: VIP is samen met de Groene Kookakademie, de enige opleiding in Nederland die opleidt tot vegetarisch kok.

Wilt u wat vaker vegetarisch eten of heeft u in uw familie of vriendenkring vegetariërs die u graag ook iets lekkers wilt voorschotelen en zou u hier graag wat meer kennis en ervaring mee opdoen? Bent u benieuwd hoe u een goede vegetarische maaltijd op tafel kunt zetten? Tijdens deze basisworkshop vegetarisch koken leert u hoe u een voedzaam, uitgebalanceerd lekker en oogstrelend vegetarisch menu kunt maken.

De workshop begint met een kort theoriegedeelte waarin o.a. uitleg wordt gegeven over de menu opbouw. Ofwel: uit welke onderdelen moet een vegetarische maaltijd bestaan om de benodigde bouwstoffen en vitamines binnen te krjjgen.

Vervolgens gaat u met de groep een 3-gangenmenu koken en maken we ook nog wat lekkernijen om aan de thuisblijvers te laten proeven!

De kookworkshop is bedoeld om u inspiratie te geven; we bereiden eenvoudige, maar smaakvolle gerechten, die u thuis ook heel gemakkelijk kunt maken.

Over Astrid en Nicole:

Astrid heeft als kok gewerkt in de reguliere horeca en in een veganistisch eetcafé en geeft workshops op het gebied van plantaardige voeding in Nijmegen; Nicole heeft de hotelschool in Leeuwarden gedaan.

Data en prijzen 2018  éénmalige open cursus Vegetarisch koken, theorie en  minimaal 10 gerechtjes bereiden, voor- hoofd- en nagerechten (18.30-22.30 uur)

Dag Datum Bedrag p.p.
 donderdag  13 september   € 64,50 VOL

 

Inschrijvingsprocedure

  • U kunt een email sturen naar nancy@boccalupo.nl
  • Vermeld: naam, adres, postcode, telefoonnummer en e-mailadres
  • Vermeld: de datum van de cursus die u wenst te volgen.
  • Wij zenden u een boekingsbevestiging.
  • Vervolgens kunt het bedrag van de cursus overmaken aan:
  • In Bocca al Lupo, IBAN nummer NL73RABO011.04.56.521 bij de Rabobank onder vermelding van het factuurnummer.
  • Nadat uw betaling is ontvangen bent u ingeschreven als cursist van deze cursus.
  • Maximaal 12 deelnemers.