Eénmalige Individuele kookworkshop met diner ‘De reis door Italië’

Wie droomt er niet van een reis door Italië en van al het heerlijks dat haar keuken voortbrengt. Zelfs in de armste regio’s wordt de Italiaanse keuken gekenmerkt door verse en pure producten, die omringd met liefde en passie tot unieke gerechten leiden. U gaat het allemaal beleven in combinatie met de heerlijkste wijnen uit de verschillende streken.

Wij koken menu’s die bij het seizoen passen en kiezen steeds andere regio’s, zodat u alle smaken van Italië leert kennen. U kunt éénmalige aan een avond voor open inschrijvingen deelnemen. Wilt u meerdere keren éénmalige deelnemen, dan mag dat natuurlijk altijd.  Iedere kwartaal is er weer een ander menu uit een andere streek. Een echte culinaire reis. De data vindt u onderaan deze pagina.

Ook voor groepen

Mocht u specifieke wensen hebben of éénmalig met een eigen groep  voor deze ‘culinaire reis’ willen boeken, kijk dan onder ‘Groepskoken’ . U mag een eigen datum kiezen en als deze vrij is kunt u deze datum boeken. Wij werken uitsluitend met biologisch vlees, verse vis van de beste leveranciers en volgens de MSC norm gevangen en zoveel mogelijke met biologische groenten. Veel van de producten die wij gebruiken komen rechtstreeks uit Italië.

Aandachtspunten kookcursus
De les start met een uitleg over een aantal specifieke onderdelen van het te koken menu. Vervolgens kookt u in groepjes van 3 of 4 personen. Aansluitend nuttigt u het diner in onze stijlvolle ruimte. Al genietend bespreken we de verschillende gangen en de bijpassende wijnen.

Beste deelnemers aan onze workshops. 

Gezien de buitensporige prijsstijgingen en energiekosten zijn wij helaas genoodzaakt een (hopelijk tijdelijke) toeslag van 15% te berekenen op onze workshopprijzen zoals onderstaand vermeld. Afhankelijk van het jaargetijde en de verdere ontwikkeling zullen wij dit percentage per maand bekijken. Wij hopen op uw begrip.

Data en prijzen 2023 éénmalige open cursus ‘De reis door Italië’ 3- en 4 gangen. Aanvang 18,30 uur.

Dag Datum 3-gangen 4-gangen
vrijdag  23 februari 2024 € 64,50 Volgeboekt
zaterdag  2 maart 2024 € 72,50 Volgeboekt
vrijdag  8 maart 2024 € 72,50 Volgeboekt
vrijdag  22 maart € 64,50 Volgeboekt
vrijdag  5 april € 64,50 Volgeboekt
zaterdag   6 april € 72,50 Volgeboekt
vrijdag  12 april € 64,50 Volgeboekt 
zaterdag  11 mei € 72,50 Volgeboekt
donderdag  23 mei 64,50 nog 4 plaatsen
vrijdag  31 mei € 72,50 nog 10 plaatsen
zaterdag  15 juni € 72,50 nog 2 plaatsen
vrijdag  21 juni € 72,50 nog 4 plaatsen
vrijdag    5 juli € 72,50 Volgeboekt
zaterdag  13 juli € 72,50 nog 9 plaatsen

Voorwaarden en condities

  • Naast de cursus en het diner zijn bij de prijs inbegrepen::
    – Kraanwater in kannen.
    – Vers gebakken biologisch desembrood met boeren roomboter
    – Heerlijke Italiaanse koekjes bij de koffie of thee.
  • U mag een eigen schort meenemen of u kunt een schort huren tegen een vergoeding van € 3,50 p.p.
  • Een leuke In Bocca al Lupo schort aanschaffen kan ook voor € 14,50 p/st.
  • De prijzen zijn consumentenprijzen en inclusief diner, exclusief consumpties.
  • Op alle cursussen zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing. Deze vindt u onderaan de pagina.

Inschrijvingsprocedure

  • U kunt een email sturen naar nancy@boccalupo.nl 
  • Vermeld: naam, adres, postcode, telefoonnummer en e-mailadres
  • Vermeld: de datum van de cursus die u wenst te volgen.
  • Wij zenden u een boekings bevestiging met factuur.
  • Vervolgens kunt het bedrag van de cursus overmaken aan:
  • In Bocca al Lupo, IBAN nummer NL73RABO011.04.56.521 bij de Rabobank Haarlem onder vermelding van het factuurnummer.
  • Nadat uw betaling is ontvangen bent u ingeschreven als cursist van deze cursus.
  • LET OP! Bij minimaal 8 personen zal de cursus doorgang vinden. Bij minder aanmeldingen kan de cursus verplaatst worden naar een andere datum.

Annuleringsvoorwaarden workshops voor open inschrijving 2022

De workshop deelname kan NIET geannuleerd worden zodra deze gefactureerd is.

Uiteraard mag U wel altijd kosteloos eenmalig nieuwe datum kiezen.