OVERZICHT ALLE DATA VAN WORKSHOPS EN CURSUSSEN

(Leesvoor brekingsinformatie de voorwaarden en condities onderaan deze pagina of de informatiepagina’s per workshop/cursus)

Data en prijzen 2020 éénmalige open cursus ‘De reis door Italië’ 3- en 4 gangen. Aanvang  18,30 uur. 

 Dag  Datum  3-gangen menu  4-gangen menu 

Data en prijzen 2020  éénmalige open cursus pasta, ravioli, cannelloni en hun sauzen Aanvang  18,30 uur. 

Dag Datum Bedrag p.p.

Data en prijzen 2020  éénmalige open cursus Vegetarisch koken, theorie en  minimaal 10 gerechtjes bereiden, voor- hoofd- en nagerechten (18.30-22.30 uur)

Dag Datum Bedrag p.p.
            

 

Voorwaarden en condities alle workshops

  • Naast de cursus en het diner zijn bij de prijs inbegrepen::
    – Kraanwater in kannen.
    – Vers gebakken biologisch desembrood met verschillende smaken olijfolie en boter
    – Heerlijke Italiaanse koekjes bij de koffie of thee.
  • U mag een eigen schort meenemen of u kunt een schort huren tegen een vergoeding van € 3,50 p.p.
  • Een leuke In Bocca al Lupo schort aanschaffen kan ook voor € 12,50 p/st.
  • De prijzen zijn consumentenprijzen en inclusief diner, exclusief drankjes.
  • Op alle cursussen zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing. Deze vindt u onderaan de pagina.

Inschrijvingsprocedure alle workshops

  • U kunt een email sturen naar nancy@boccalupo.nl of u telefonisch aanmelden via 06-41229313
  • Vermeld: naam, adres, postcode, telefoonnummer en e-mailadres
  • Vermeld: de datum van de cursus die u wenst te volgen.
  • Wij zenden u een boekings bevestiging met factuur.
  • Vervolgens kunt het bedrag van de cursus overmaken aan:
  • In Bocca al Lupo, IBAN nummer NL73RABO011.04.56.521 bij de Rabobank Haarlem onder vermelding van het factuurnummer.
  • Nadat uw betaling is ontvangen bent u ingeschreven als cursist van deze cursus.
  • LET OP! Bij minimaal 8 personen zal de cursus doorgang vinden. Bij minder aanmeldingen kan de cursus verplaatst worden naar een andere datum.